Cora Casa eiendom.

Fritid!
  Fritids aktiviteter i Spania.

Å komme med forslag til aktiviteter i Spania, skulle være unødvendig, da dette solrike landet har de beste muligheter til fritids aktiviteter hele året.
Aktiviteter som eks. fotball, motorsport, sykling, mountain bike, tennis, paragliding, svømming, seilsport, scubadiving, fiske, havfiske, ridning, etc.
Fottur i Spansk natur, blir  av mange betraktet som et paradis for denne type aktivitet.

Og selvfølgelig Golf. Golf er umulig å komme utenom.
Spania har blitt en av verdens ledende golfdestinasjoner, og et paradis for golfere. Innen for en radius på ca 20 min. kjøring i fra Guardamar, ligger det ikke mindre enn 5 golfbaner. Dette er golfbaner som er bygget opp som de flotteste parkanlegg, og er åpne for alle.
Er du ikke medlem, så betaler men en avgift pr. gang man spiller.

Regner man med alle golfbanene som er på Costa Blanca kysten, er det flere titalls baner, de mest kjente er Villa Martin og La Manga, som begge har vært vertskap for store internasjonale turneringer. La Manga er også stedet hvor flere Europeiske toppfotball klubber trener, og spiller turneringer på vinteren, også Norske tippeligalag.

Shopping:
Når det gjelder shopping i Spania, så er det et eldorado av butikker og gatemarkeder.
Turist statistikken sier at etter soling og bading, så kommer  shopping.
Det er en stor vekst på Costa Blanca, i antall forretninger, med nasjonale og internasjonale kjente merkevarer.
Damemoten er forskjellig fra land til land, men de spanske motedesignere har kommet med mange nye ideer som kan sees i butikker i byene langs Costa Blanca.
Elche er hjemstedet for Spanias største sko industri, her finner man moteriktige sko, i de mange forretninger, boder og fabrikkutsalg.

Markedene.
Markedene er en av de store attraksjonene, og hver dag finnes det minst et stort gatemarked i nærheten av der du bor. Noen markeder har over 1500 boder med klær, skinnvarer, sko, kunsthåndverk, keramikk, malerier, kjøkkenutstyr, ting og tang som er kjekt å ha, blomster, frukt og grønnsaker, etc.

Utesteder.
Samme hvor man måtte befinne seg i Spania, så florerer det av utesteder. Med flotte kaféer og fremragende restauranter.

Natteliv.
Spanjolene elsker å gå ut og hygge seg. Kaféene og barene er alltid fulle av mennesker, og en rekke utesteder holder åpent 24 timer i døgnet. Her er det masse og velge mellom, og litt for en hver smak.

 


Costa Blanca Golfer.


La Finca Golf.


Arrangerte dykkerturer.


Undervanns foto.


Havfiske.


Quads.


Solnedgang.